Om Thorhauge Audio:    (Den engelske version af siden er ikke opdateret)
Thorhauge Audio blev startet i 1987 af Steen Thorhauge. På det tidspunkt var der kun en forforstærker på programmet. Siden er der blevet udviklet riaa, mc stepup, forforstærker og flere effekttrin og integrerede forstærkere. Udvikling af kredsløb, print design, fremstilling af print, og montage foregår “in house” Danske producenter leverer kasser/pulverlakering, knapper, fødder, forplader, og skilte  Udg.trafoer’ne samt drosselspoler, er fra Hammond. Forstærkerne bliver langtids testet inden salg, garantien er på 5 år (udg.rør 1 år)   Batteri i mc stepup 1 års garanti. KUN DIREKTE  SALG.

ADVARSEL. En rørforstærker må ikke spille uden belastning, dvs. at før man tilslutter højttalerne skal man tjekke om der kan måles ca. 4 – 8 ohm på højttalerterminalerne, nogle højttalere har en stor kondensator før basenheden, bla. Infinity Kappa, og nogle Kef modeller, ligeledes går det galt hvis forstærkeren kun trækker mellemtone/diskant, og ser ind i en kondensator, dette vil ødelægge udgangstrafoerne, og dækkes ikke af garantien. (15/3-19 vi monterer nu en modstand over udgangen, så ingen problemer med vores forstærkere kontakt os hvis du er i tvivl om din forstærker skal have monteret en modstand)

Forpladerne skal have vinylmakeup, sprøjt det på en blød klud og gnid (Alaska original)

Fintrimning før messe Demorum 1Demorum

Ring og aftal demo, jeg træffes bedst mellem kl. 11 og 23. Mit demorum er ikke så stor, men med god akustik, så kig forbi, der er kaffe på kanden, og øl på køl.

 CVR: 28959311
Thorhauge Audio Søndergade 13  7752 Snedsted
Betalingsbetingelser: KUN DIREKTE SALG!
Bankoverførsel eller kontant.
Bank: Sparekassen Thy
Kontohaver: Steen Thorhauge
Adresse: Søndergade 13 7752 Snedsted Danmark
IBAN kontonr: DK70 9090 0002128713
SWIFT/BIC: STHY DK21
Indenlandsk overførsel:
Sparekassen Thy: Regnr: 9090   kontonr: 0002128713
Garanti 5 år, (udgangsrør, 1 år)