Thorhauge INTERSECTION Preamplifier
Thorhauge INTERSECTION Preamplifier.

Rørforforstærker med pickupindgang. Forforstærkeren er en videreudvikling af Thorhauge preamp’en fra 1987 (dengang hed den ST.ONE) .Riaatrinet er med ecc81 rør, og passiv riaa korrektion, linietrinet som fik en opdatering i 2007, har lav udgangsimpedans, og kan bruges med de fleste effektforstærkere, højspændings forsyningen er passiv, med stor elektrolyt kapacitet, og tre drosselspoler, gløden er med spændingsregulator, og efterfølgende RC led, for ekstra filtrering. Volumenkontrollen er fra ALPS, og er fjernbetjent. Forforstærkeren vender fasen, hvilket betyder, at højttalerkablernes + og – byttes rund, enten på effekttrinet, eller på højttalerne, dette kunne være undgået med et ekstra rør, så havde fasen været korrekt, men resultatet havde været alt for meget gain, som kræver kraftig modkobling, hvilket  ikke er godt lydmæssigt. Der er mulighed for fintrimning af kanalbalancen både for linietrin, og riaa, via trimmere på printet.

Forforstærkeren har fået en meget fin test i norske fidelity nr.43, hvor især linietrinet anbefales, hvis du søger en preamp i prisklassen op til 50000 kr. her får du så også en super god riaatrin med i købet, og til en pris på kun 14500kr.   http://audiofidelity.no/comlete_mags/Fidelity43.pdf  Advarsel: Hvis forstærkeren åbnes, så træk først netstikket ud, og vent 10 min. så er strømforsyningen afladet, brug aldrig forstærkeren uden riaa rør monteret, det ødelægger linierørene pga. for høj glødespænding.

Sidste opgradering: riaatrinet har fået Mundorff silver/oil i signalvejen,  kondensatorene som sidder i strømforsyningen efter filter spolerne er skiftet til Nichicon, dette har nødvendiggjort en lille prisstigning.

Data: Thorhauge INTERSECTION Preamplifier
Rør riaa: ecc81/8162
Rør Lietrin: ecc82/5814
Indgangsimpd.riaa: 47K.ohm
Indgangsimpd.linie: 100K.ohm
Udgangsimpd.: 680 ohm.
Gain riaa: 38 db.
Gain linie: 14 db.
Fase: inv.
Mål i BxDxH: 44,5 x 26 x 9,5 cm.
Vægt: 5kg.

Pris: 14900-  Klar til levering.

Tilbage til forrige side